Fairytale

Een sprookjesachtige wereld, vol elfjes, avonturen, en gevaar.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Ziara's huisje

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1Ziara's huisje Empty Ziara's huisje op di maa 31, 2009 7:00 pm

Ziara

Ziara
Ziara vloog heen en weer in haar huisje. Ze had nog veel op te ruimen. De boeken weer op de plank, afstoffen. Oh ja, en de afwas. Ze tilde de grote stapel dikke boeken op en tilde ze naar de berken boekenkast. Snel ging ze aan de slag met de andere taken.
Na een tijdje had Zaria alles gedaan en ging naar buiten. Er vlogen net een paar libelles voorbij, en ze hoorde kleine elvenstemmetjes van de elvenkinderen in het dorp. Ze glimlachte en liet de zon over haar gezicht strelen.

2Ziara's huisje Empty Re: Ziara's huisje op do apr 02, 2009 3:11 pm

Aylinn

Aylinn
Admin
Aylinn vloog haastig door het dorp. Een paar elven hadden haar herkend, en nu moest ze schuilen. Zo snel mogelijk ging ze een straat in. Er doemde een huisje op, het was eromheen best mistig. Vluchtig keek ze achter zich, en pakte toen de deurknop vast. Even weifelde ze, maar toen deed ze het takjesdeurtje open en stapte naar binnen. Het was er donker, maar wel schoon. Ze klapte haar vleugels in en stapte met haar schoentjes van bladeren op de houten vloer. Het boomschors aan de muren knarste even. Onderzoekend keek ze rond.


_________________
I’ll always see you, even if you can’t see me
I’ll always hear you, even if you can’t hear me
I’ll always love you, even if you don’t love me
Quietly as a grave, I’m creeping around in your thoughts
The only things you’ll hear, are screaming ghosts
I do things you don't want me to do
I’m not a sweet lady, I’m an imposter...

3Ziara's huisje Empty Re: Ziara's huisje op do apr 02, 2009 4:50 pm

Ziara

Ziara
Ziara keek nog even naar de zon, maar ging toen maar weer naar binnen. De vlekken van de zon voor haar ogen waren nog niet helemaal weg. Ze knipperde en wreef in haar ogen. Het maakte het alleen maar erger. Al wrijvend liep ze naar haar kleine keukentje. De vlekken waren ondertussen al deels weg. Ze keek rond. Haar ogen sperden zich wijdopen toen ze Aylinn zag staan. 'W-wat.. wat doe jij... ik bedoel U, ehm. Wat doet u hier?' vroeg ze verbaasd en stamelend.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum